icon_search

    Székesfehérvár Palota Hipermarket | Áruház | Tesco


    Palotai út 6. (Fehér Palota Üzletközpont), Székesfehérvár
    km
    • icon_telephone
      • Ma
        06:00 - 22:00
      • Holnap
        06:00 - 22:00
      • Szombat, november 16.
        06:00 - 22:00
      • Vasárnap, november 17.
        08:00 - 20:00
      • Hétfő, november 18.
        06:00 - 22:00
      • Kedd, november 19.
        06:00 - 22:00
      • Szerda, november 20.
        06:00 - 22:00
      • A nyitvatartási idő egyes szolgáltatások esetében változó.
        Görgessen lejjebb további információkért!

    Áruház szolgáltatásai

    Kövesse a kék színt, és fizessen kevesebbet minden nap!

    Fedezze fel katalógusainkat

    Akciós újság - aktuális hét

    2019. 11. 14 - 11. 20

    További információ  icon_contract    A Tesco Áruházat üzemelteti és a reklámkiadvány felelős kiadója a Tesco-Global Zrt. 2040 Budaörs, Kinizsi út 1–3. Az esetleges nyomdai és sajtóhibákért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Az árral nem jelölt termékek csak illusztrációk. Csak háztartásban használatos mennyiséget szolgálunk ki. Az újságban megtakarítási %-kal jelölt kedvezményes termékek esetén a feltüntetett ár a kedvezményt már tartalmazza. Az újságban szereplő ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. A feltüntetett árak a betétdíjat nem tartalmazzák!
    icon_information
    Érvényesség részletei

    Karácsony, mindenkinek másképp szép

    2019. 11. 14 - 11. 27

    További információ  icon_contract    A Tesco Áruházat üzemelteti és a reklámkiadvány felelős kiadója a Tesco-Global Zrt. 2040 Budaörs, Kinizsi út 1–3. Az esetleges nyomdai és sajtóhibákért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Az árral nem jelölt termékek csak illusztrációk. Csak háztartásban használatos mennyiséget szolgálunk ki. Az újságban megtakarítási %-kal jelölt kedvezményes termékek esetén a feltüntetett ár a kedvezményt már tartalmazza. Az újságban szereplő ajánlatok a készlet erejéig érvényesek.
    icon_information
    Érvényesség részletei

    Tesco Magazin – 2019. ősz

    2019. 09. 02 - 11. 25

    További információ  icon_contract

    Az önhöz közeli Tesco áruházak listája Székesfehérvár (Fejér)
    A Tesco Áruházat üzemelteti és a reklámkiadvány felelős kiadója a Tesco-Global Zrt. 2040 Budaörs, Kinizsi út 1–3. Az esetleges nyomdai és sajtóhibákért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Az árral nem jelölt termékek csak illusztrációk. Csak háztartásban használatos mennyiséget szolgálunk ki. Az újságban megtakarítási %-kal jelölt kedvezményes termékek esetén a feltüntetett ár a kedvezményt már tartalmazza. Az újságban szereplő ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. A feltüntetett árak a betétdíjat nem tartalmazzák!
    A Tesco Áruházat üzemelteti és a reklámkiadvány felelős kiadója a Tesco-Global Zrt. 2040 Budaörs, Kinizsi út 1–3. Az esetleges nyomdai és sajtóhibákért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Az árral nem jelölt termékek csak illusztrációk. Csak háztartásban használatos mennyiséget szolgálunk ki. Az újságban megtakarítási %-kal jelölt kedvezményes termékek esetén a feltüntetett ár a kedvezményt már tartalmazza. Az újságban szereplő ajánlatok a készlet erejéig érvényesek.