icon_search

  Kedvezmény

  Vásároljon 2015. május 28-tól június 6-ig legalább 4000 Ft értékben,
  és meglepjük egy kedvezményes kuponnal.

  Hogyan juthat kuponhoz?

  Vásároljon 2015. május 28-tól június 6-ig legalább 4000 Ft értékben, és vásárlásonként 1 db kupon jár Önnek az akcióban részt vevő Tesco áruházakban (kivéve a Shell töltőállomásokon működő Tesco expresszekben). Abban az esetben is 1 db kupon kerül kiadásra, ha a vásárlás értéke többszörösen meghaladja az 4000 Ft-os összeghatárt. A kupont fizetéskor a kasszánál veheti át.

  Hogyan vásárolhat a kuponnal?

  Kuponjait 2015. június 8. és 13. között használhatja fel a kuponokon feltüntetett feltételek szerint. Az adott kupon a rajta szereplő kedvezményt a feltüntetett értékhatár felett történő vásárlás esetén biztosítja a vásárlás végösszegéből az adott időtartam alatt. A kupon akkor is csak a rajta feltüntetett kedvezményt adja, ha a vásárlás értéke többszörösen meghaladja az adott kuponon szereplő összeghatárt.

  A kupon felhasználásának feltételei

  Az adott kupon csak a rajta szereplő beváltási időszak végéig, a vásárlást követően a pénztárnál történő fizetéskor váltható be 1 alkalommal és 1 tranzakcióhoz. 1 tranzakcióban csak 1 kupon váltható be abban az esetben is, ha a vásárlás értéke többszörösen meghaladja az adott kuponon szereplő összeghatárt. Blokkok nem vonhatók össze. A kedvezmény betétdíjakra, feltöltőkártyákra nem érvényes. A kupon sokszorosítása tilos, sérült és/vagy hamis kuponokat nem áll módunkban elfogadni. A kupon készpénzre nem váltható, készpénz belőle vissza nem adható.

  Tesco hipermarketek listája

  Tesco expressz, Szupermarket és S-Market áruházak listája