icon_search

  Gyűjtse a matricákat és akár 20% kedvezményben részesülhet teljes vásárlására

  Érvényesség: 25.07.2019 - 12.09.2019

  Kérjük, vegye figyelembe, hogy a felhívás csak a kiírt határidőig érvényes.
  Érvényesség: 25.07.2019 - 12.09.2019

  Legyen Öné a Tesco kedvezménye!

  Vásároljon Clubcardjával és gyűjtse a matricákat minden elköltött 2500 forint után! Ön dönti el, mekkora kedvezményt szeretne igénybe venni. 10 matrica beváltása esetén 10% kedvezményt adunk.

  Vagy inkább 20% kedvezményt igényelne? Akkor gyűjtsön össze 20 matricát és máris az Öné lehet! Augusztus 1. és szeptember 5. között gyűjtheti a matricákat, melyeket szeptember 12-ig válthat be, maximum 100.000 forintos vásárlás esetén.

  Többet szeretne tudni akciónkról?

  Tekintse meg Részvételi Feltételeinket!

  Kedves Látogatónk! Mivel több visszajelzés is érkezett hozzánk olyan (weboldali) nyereményjátékokról, melyek emelt díjas SMS-ért cserébe Tesco vásárlási utalványt ígérnek, szeretnénk tájékoztatni Önt arról, hogy ezen játékok szervezője nem a Tesco Magyarország, illetve semmilyen formában nem állunk kapcsolatban az említett játékok szervezőivel, lebonyolítóival. A kérdéses játékokat olyan szervezetek hozták létre, amelyekkel a Tesco Magyarország nem áll semmilyen kapcsolatban. Amennyiben bármilyen problémát észlel a fentiekkel kapcsolatban, panaszával, kérdésével forduljon közvetlenül a releváns szervezethez. A Tesco Magyarország nem vállal felelősséget az említett játékokban történő részvétel okozta kellemetlenségekért.

  Ne maradjon le nagyszerű ajánlatainkról!

  Egyszerűen iratkozzon fel a Tesco heti hírlevelére!