Vásárlási folyamat

Termék kiválasztása

A termékkiválasztáshoz nem szükséges érvényes regisztrációval rendelkeznie. Ha azonban regisztrált, akkor azt csak egy alkalommal szükséges megtennie és azt követően a megadott felhasználónevével és jelszavával bármikor be tud lépni a rendszerbe, így kényelmesebben vásárolhat. Regisztrálni a vásárlási folyamat közben lehet. A termék kiválasztása a termék adatlapon (ahol képek és információk találhatóak meg a termékről) elhelyezett "Lefoglalom" gombra kattintással történik meg. Vásárlás megkezdésére akkor van lehetőség, ha raktárkészlet nem ütült ki az adott napi termékből. A raktárkészlet alakulását folyamatosan nyomon követheti az oldalon.

Vásárlói adatlap kitöltése

A vásárlói adatlap egyszerű logikus folyamat során, 3 lépésben kéri be Öntől a vásárláshoz nélkülözhetetlen adatokat.

Ezek a lépései:

  1. Személyesen és szállítási adatok megadása: Itt történik meg a vásárláshoz nélkülözhetetlen adatok megadása, ill. a termékből megvásárolni kívánt mennyyiség kiválasztása is. Bizonyos termékek esetén ez darabszám limitálva van.
  2. Szállítási mód kiválasztása: Itt termétől függően személyes átvétel vagy házhoz szállítással történő módok közül választhat, vagy e-Utalványt kérhet emailben.
  3. Fizetési mód kiválasztása: Itt kiválaszthatja a fizetés kívánt módját. Ez lehet készpénzzel történő és bankkártyás vagy banki átutalással esetleg üdülési csekkel vagy Szép Kártyával történő fizetés. Fotnos, hogy nem minden termék esetén választható ki az összes fizetési mód.

Vásárlás

A "Fizetési mód kiválasztása" után következik a "Feltételek elfogadása", majd a vásárlás véglegesítése:

Amennyiben a "Lefoglalom" gombra kattint a vásárlás befejezettnek tekinthető, és erről e-mailben értesítjük Önt a megadott e-mail címen.

A jóváhagyást követően regisztrálhat, hírlevélre iratkozhat fel, és visszaléphet a főoldalra.