Dallam
  Üdvözlünk oldalunkon Karácsonyi Vásár Kívánság hópehelyben Ünnepi Ajánlatok  

Hóember kupakból

Nem csak az az öko, ha természetes anyagokból és tobozokból készítesz karácsonyi dekorációt. Az újrahasznosítás ugyan ennyire trendi.

 Gyönyörű díszek és fantasztikus szórakozás – röviden így írnám le a különleges anyagokból készített dekorációk készítését. Próbáljátok ki ezt a kupakból készült függő hóembert – felakaszthatjátok a fára, kitehetitek a falra, a kandallóhoz, az ablakba, kiegészíthetitek vele az ünnepi dekorációt, ráköthetitek az ajándékokra, vagy elküldhetitek a karácsonyi képeslappal. Számtalan lehetőség közül választhattok. Csináld együtt a gyerekekkel, hiszen rendkívül könnyű elkészíteni, így biztosan örömüket lelik majd a kézimunkában. 

Hogyan is kell elkészíteni ezt a különleges hóembert? Fesd be a kupakokat fehérre és ragaszd őket össze (én ehhez ragasztópisztolyt használtam). Eztán engedjétek szabadon a fantáziátokat. Csinálhattok neki hajat, öltöztetetitek sálba, rajzolhattok rá színes gombokat, adhattok rá masnit vagy kabátkát – ami csak eszetekbe jut, bármi jól áll a hóembernek. Jó szórakozást :-)