Vissza a receptekhez

Elkészítés

Teát bárki képes főzni, de a helyes ízesítés szinte már igazi tudomány. Éppen ezért következzen most egy rég elfeledett vitaminbomba receptje a következő teadélutánhoz.Szárítsuk meg a csipkebogyót, majd két maroknyi mennyiségre öntsünk kb. 2 liter forró vizet, majd hagyjuk állni hosszabb időre. Ha a csipkebogyók megpuhultak, nyomkodjuk meg őket egy kicsit és szűrjük le. Ezt a teát nem érdemes édesíteni, mivel íze önmagában is egyedülálló, de néhány szelet szárított almából, körtéből kioldódó gyümölcscukrot nyugodtan felhasználhatunk a természetesség jegyében. Ellenpólusként pedig reszeljünk bele narancs- vagy citromhéjat.

Egyszerű receptek a sulikezdéshez

Különleges receptfüzet
tele nagyszerű ötletekkel.

Letöltés