Barista stílusú kávéélmény az otthonodban

Fedezd fel a NESCAFÉ Azera Espresso intenzív vagy az Americano harmonikus ízvilágát a csészédben!

Az Azera termékekhez a gyártás során nagyon finomra őrölt, pörkölt, mikroszemcsés kávét adunk, mely a frissen főzött kávé élményét adja nap mint nap.

NESCAFÉ Azera Espresso

Intenzív ízvilág

NESCAFÉ Azera Americano

Harmonikus ízvilág

FRISSÜLJ FEL KÁVÉS RECEPTJEINKKEL!

VANÍLIÁS-BOGYÓS JÉGKRÉM

Hozzávalók (6-8 főre)
  • 200 g mascarpone
  • 400 ml tejszín
  • 200 ml tej
  • 1 csomag bourbon vaníliás cukor
  • 3-4 ek méz
  • 150 g vegyes bogyós gyümölcs
    (fagyasztott is jó)
  • A mázhoz:
  • 100 g tejcsokoládé
  • 1 ek vaj
  • 6 ek tej
  • 1 tk Nescafé 3in1 Classic
  • 1Keverjük össze a mascarponét a tejszínnel és a tejjel. Keverjük hozzá a vaníliás cukrot és a mézet is, majd vegyítsük a masszához a gyümölcsöket. Töltsük a fagyialapot jégkrémes formákba, és fagyasszuk le egy éjszakára.
  • 2A mázhoz vízgőz felett olvasszuk meg a csokit a tejjel és a tejszínnel, majd keverjük hozzá a kávét. Kevergetve melegítsük kis lángon, amíg a kávé felolvad. Mátsuk a mázba a jégkrémeket, és hagyjuk azt rájuk dermedni.

KARDAMOMOS ICE POP

Hozzávalók (6-8 főre)
  • 500 ml kávé (Nescafé 3in1 Classic)
  • 200 ml tejszín
  • 2-3 kardamom (egész)
  • 100 g barna cukor
  • 1Oldjunk fel 4-5 kávéskanál Nescafé 3in1 Classic-ot 500 ml forró vízben.
  • 2A tejszínt forraljuk fel a kardamommal, valamint a cukorral együtt, időnként kevergessük meg, majd hagyjuk kihűlni. Távolítsuk el a kardamommagokat.
  • 3Keverjük össze a kávét a kardamomos-cukros tejjel, majd töltsük a fagyialapot jégkrém formákba. Fagyasszuk le egy éjszakára.