KedvezményekPénzügyi szolgáltatások | TESCO

Szolgáltatások › Vásárlókártya
Instant Vásárlókártya Kedvezmények További akciók Előnyök Igénylés feltételei Kapcsolódó szolgáltatások Letölthető dokumentumok Elérhetőségeink

Vásároljon Tesco Vásárlókártyával
és minden alkoholmentes ital árából 20%-ot
visszatérítünk!*


THM: 39,3% - 47,3%1

A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a Tesco Hitelkártya mellett Clubcard kártyáját is átadja a pénztárosnak.

* Amennyiben Tesco Vásárlókártyával fizet bármely Tesco Áruházban 2017. május 16. és 2017. július 15. között, minden alkoholmentes ital árából 20%-ot visszatérítünk!2

* Az akció ideje alatt a kedvezményként visszatéríthető összeg maximális értéke 3000 Ft, melyet a Bank a hitelkártyán utólag bocsát rendelkezésre.2

1 A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.
A hitelkártya éves kártyadíja 0 Ft. Amennyiben a hitelkártya aktiválásától, illetve a hitelkártya aktiválás évfordulójától (Első vásárlási tranzakciós Vásárlókártya esetén – a második évtől kezdődően - a „Első vásárlási tranzakció” könyvelési évfordulójától) számított harmadik teljes naptári hónap utolsó napján a rendelkezésére álló hitelkeretének teljes kihasználtsága (a hitelszámlán lekönyvelt és foglalásban lévő tranzakciók összege, beterhelt kamatok, díjak és egyéb költségek) eléri a 70%-ot, az évesdíj továbbra is 0 Ft. Ellenkező esetben a 2012.03.31-ig hatályos éves díj (5100 Ft) beterhelésre kerül. A hitelkeret-kihasználtság vizsgálata az ügyfél teljes tartozására (minden, a hitelszámlán lekönyvelt és foglalásban lévő tranzakcióra, beterhelt kamatokra, díjakra és egyéb költségekre) kiterjed.
Reprezentatív példa: Nem akciós hitelkamat mértéke és típusa: évi 34,16%. A kamat típusa rögzített (a bank jogosult az Üzletszabályzatban részletezett esetekben egyoldalúan módosítani). Hitel teljes összege: 375 000 Ft. Hitel futamideje: 1 év. Teljes hiteldíj mutató: 39,88%. Törlesztő részletek összege: 37 758 Ft, a hitel teljes díja: 78 095Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 453 095 Ft.
A Tesco Vásárlókártya kibocsátója és a jelen hirdetés közzétevője a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.) A Tesco Global Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3.) a Budapest Bank Zrt. Pénzügyiközvetítője (függő ügynöke). Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64.§-a szerinti ajánlattételnek. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja.

2Az alkoholmentes italok után járó kedvezményt a Bank nyújtja és a Tesco Vásárlókártya birtokosoknak a hitelkártya számlán utólag bocsátja rendelkezésre 2017. július 31-ig. A kedvezmény csak a Tesco áruházakban személyes vásárlás esetén érhető el, online bevásárlás esetén nem. Az akció ideje alatt adható 20%-os kedvezmény maximális összege 3000 Ft.

A promóciókban részt vevő termékek:

- szénsavas és szénsavmentes üdítőitalok

- ásványvizek

A vásárlások után járó kedvezmények rendelkezésre bocsátásának feltétele, hogy a kedvezmény rendelkezésre bocsátáskor a Tesco Vásárlókártya aktív legyen, illetve a vásárláskor felmutatott Clubcard száma a Banknál rögzítésre került. Az akcióról, részvételi feltételekről és a kedvezmény igénybevételéről további részletek (kizárások, korlátozások stb.) a Bank mindenkor hatályos - hitelkártyákhoz kapcsolódó - Kedvezmény Szabályzatában találhatóak meg, amely elérhető a Bank fiókjaiban, a Bank honlapján (www.budapestbank.hu) valamint a Tesco honlapján (www.tescoszolgaltatasok.hu) találhatóak meg.