KedvezményekPénzügyi szolgáltatások | TESCO

Szolgáltatások › Vásárlókártya
Instant Vásárlókártya Kedvezmények További akciók Előnyök Igénylés feltételei Kapcsolódó szolgáltatások Letölthető dokumentumok Elérhetőségeink

Vásároljon Tesco Vásárlókártyával
és minden friss sonka és felvágott termék árából
20%-ot visszatérítünk!*


THM: 39,3% - 47,3%1

A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a Tesco Hitelkártya mellett Clubcard kártyáját is átadja a pénztárosnak.

* Amennyiben Tesco Vásárlókártyával fizet bármely Tesco Áruházban 2017. március 16. és 2017. április15. között, minden friss sonka és felvágott termék árából 20%-ot visszatérítünk!2

* Az akció ideje alatt a kedvezményként visszatéríthető összeg maximális értéke 3000 Ft, melyet a Bank a hitelkártyán utólag bocsát rendelkezésre.2

1 Az itt közzétett THM az újonnan igényelt és már meglévő Vásárlókártyákra egyaránt, 375 000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénz felvét után fizetendő kamat nem. A készpénz felvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé. Az egyedi THM mértéke az Ön jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye.    
A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.
Az alkalmazott éves díj terhelési módszere a 2012. április 1-től: - a hitelkártya éves kártyadíja 0 Ft. Amennyiben a hitelkártya aktiválásától, illetve a hitelkártya aktiválás évfordulójától („Első vásárlási tranzakció”-s Vásárlókártya esetén - a második évtől kezdődően - a „Első vásárlási tranzakció” évfordulójától) számított harmadik teljes naptári hónap utolsó napján a rendelkezésére álló hitelkeretének teljes kihasználtsága (minden, a hitelszámlán lekönyvelt tranzakció, beterhelt kamatok, díjak és egyéb költségek) eléri a 70%-ot, az éves díj továbbra is 0 Ft. Ellenkező esetben a 2012.03.31-ig hatályos éves díj (5100 Ft) beterhelésre kerül. A hitelkeret kihasználtság vizsgálata az ügyfél teljes tartozására (minden, a hitelszámlán lekönyvelt tranzakcióra, beterhelt kamatok, díjak és egyéb költségek) kiterjed.
Reprezentatív példa: Nem akciós hitelkamat mértéke és típusa: évi 34,16%. A kamat típusa rögzített (a bank jogosult az Üzletszabályzatban részletezett esetekben egyoldalúan módosítani). Hitel teljes összege: 375 000 Ft. Hitel futamideje: 1 év. Teljes hiteldíj mutató: 39,88%. Törlesztő részletek összege: 37 758 Ft, a hitel teljes díja: 78 095Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 453 095 Ft.
A Tesco Vásárlókártya kibocsátója és a jelen hirdetés közzétevője a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.) A Tesco Global Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3.) a Budapest Bank Zrt. Pénzügyiközvetítője (függő ügynöke). Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64.§-a szerinti ajánlattételnek. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja.

2 A friss sonka és felvágott termékek után járó kedvezményt a Bank nyújtja és a Tesco Vásárlókártya birtokosoknak a hitelkártya számlán utólag bocsátja rendelkezésre 2017. április 30-ig. A kedvezmény csak a Tesco áruházakban személyes vásárlás esetén érhető el, online bevásárlás esetén nem. Az akció ideje alatt adható 20%-os kedvezmény maximális összege 3000 Ft.

A promóciókban részt vevő termékek:

- előrecsomagolt felvágottak, húskészítmények

- csemegepultban kapható felvágottak, húskészítmények

- hidegkonyhai készítmények

- grill termékek. 

A vásárlások után járó kedvezmények rendelkezésre bocsátásának feltétele, hogy a kedvezmény rendelkezésre bocsátáskor a Tesco Vásárlókártya aktív legyen, illetve a vásárláskor felmutatott Clubcard száma a Banknál rögzítésre került. Az akcióról, részvételi feltételekről és a kedvezmény igénybevételérőltovábbi részletek (kizárások, korlátozások stb.) a Bank mindenkor hatályos - hitelkártyákhoz kapcsolódó - Kedvezmény Szabályzatában találhatóak meg, amely elérhető a Bank fiókjaiban, a Bank honlapján (www.budapestbank.hu) valamint a Tesco honlapján (www.tescoszolgaltatasok.hu) találhatóak meg.