Kapcsolódó szolgáltatásokPénzügyi szolgáltatások | TESCO

Szolgáltatások › Vásárlókártya
Instant Vásárlókártya Kedvezmények További akciók Előnyök Igénylés feltételei Kapcsolódó szolgáltatások Letölthető dokumentumok Elérhetőségeink

Mobilbank, Internetbank

Havidíj ellenében igénybe vehető Bővített Budapest Mobilbank Info® szolgáltatásunk lehetővé teszi a biztonságos kártyahasználatot, hiszen minden tranzakcióról azonnal értesítjük Önt SMS-ben. Az üzenet tájékoztatja a tranzakció helyéről, összegéről és a még felhasználható hitelkeretről. Díjmentes Budapest Internetbank® szolgáltatásunkkal nyomon követheti kiadásait és egyenlegének alakulását. Havi számlakivonata segítségével pedig tételesen újra ellenőrizheti adott havi kártyaforgalmát. Ne feledje, hogy a kártyájához tartozó napi vásárlási és készpénzfelvételi összeghatáro­kat Ön bármikor megváltoztathatja.

 

Hitelfedezeti Biztosítási Szolgáltatás Plusz

A választható Hitelfedezeti Biztosítási Szolgáltatás Plusz most kiemelt biztonságot jelent, hiszen a korábbiakhoz képest most több és személyre szabottabb szolgáltatást nyújt Önnek:

Ha Ön alkalmazott Ha Ön nyugdíjas vagy egyéni vállalkozó

Az alábbi esetekben a Biztosító
a teljes fennálló hiteltartozást megtéríti Ön helyett a Banknak egyszeri kifizetéssel, egyösszegben:

  • Haláleset
  • Balesetből eredő, végleges min. 50%-os egészségkárosodás esetén
  • Munkanélküliség
  • Tartós betegállomány esetén

(Munkanélküliség és tartós betegség esetén legkorábban a keresőképtelenség,
vagy regisztrált munkanélküliség 60. napja után.)

Az alábbi esetekben a Biztosító
a teljes fennálló hiteltartozást megtéríti Ön helyett a Banknak egyszeri kifizetéssel, egyösszegben:

  • Haláleset
  • Balesetből eredő, végleges min. 50%-os egészségkárosodás esetén
  • Balesetből eredő  5 napot elérő kórházi kezelés esetén, a kezelés 5. napját követően .

 

Hogyan lehet igényelni biztosítást?

Amennyiben igénybe kívánja venni a szolgáltatást, kérjük, hívja a Tesco Hitelvonalat a 06/40-20-10-30-as telefonszámon.

Mennyibe kerül a szolgáltatás és hogyan történik a fizetés?

A szolgáltatás díja a hó végi fennálló tartozás 1%-a, azaz 50 ezer forintos tartozás esetén kevesebb, mint napi 18 forint, amivel a Budapest Bank a hitelkártya egyenlegét havonta megterheli, de csak abban az esetben, ha Önnek az adott hónap végén hiteltartozása áll fenn.

 

Mi a teendő kár esetén?

Káresemény bekövetkezésekor kérjük, szíveskedjen kapcsolatba lépni a Cardif Biztosító Zrt.-vel, illetve a Cardif Életbiztosító Zrt.-vel, a biztosítási eseményt követő 15 napon belül, a következő címen és telefonszámon: 1033 Budapest, Kórház u. 6-12. Ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-1/501-2352.

A Hitelfedezeti Biztosítási Szolgáltatás Pluszról részletes leírást (például kizárásokat, mentesüléseket, felmondás, lemondás) a Terméktájékoztatóban és a Biztosítási Feltételekben talál, amelyet szíveskedjen figyelmesen elolvasni.

A Hitelfedezeti Biztosítási Szolgáltatást a Cardif Biztosító csoport nyújtja.

 

Utasbiztosítás

Kényelme és biztonsága érdekében igényelheti opcionális AXA Utasbiztosításunkat hitelkártyájához, mely egész évben garantálja az Ön vagy akár egész családja biztonságát külföldi utazása(i)k során. Az utasbiztosítások területi hatálya az egész világra kiterjed és korlátlan utazásra felhasználható. Érvényessége 1 év, amelyet az első év leteltét követően minden év ugyanazon időpontjában automatikusan meghosszabbít az AXA Biztosító Zrt., egészen a biztosítás felmondásáig avagy megszűnéséig.

A kártyával, annak igénylésével vagy a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó további kérdéseivel forduljon bizalommal az Önhöz legközelebbi TESCO áruház hitelügyintézőjéhez, vagy hívja a Tesco Hitelvonalat a 06/40-20-10-30-as telefonszámon!

Mit tegyen, ha elvesztette vagy ellopták kártyáját?

Ha elvesztette vagy ellopták kártyáját, gondoskodjon azonnal a kártyája letiltásáról! Hívja az éjjel-nappal elérhető telefonos, ügyfélszolgálatunkat, a TeleBankot a 06-40-20-10-30-as számon.

Bővített Mobilbank info szolgáltatásunkkal még biztonságosabbá teheti Fő- és Társhitelkártyái használatát. Kártyás tranzakcióiról (vásárlás, készpénzfelvétel) rövid szöveges üzenetben (SMS) értesítést kaphat. A szolgáltatás segítségével Ön bármikor felfüggesztheti és újra érvényesítheti kártyáját egy SMS elküldésével. A szolgáltatást havi díj ellenében veheti igénybe és akár Internetbankon keresztül is igényelheti.

A szolgáltatás részletes leírását és az igényvétel feltételeit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye tartalmazza.

SMS szövege

Hitelkártya felfüggesztése esetén:

F KÁRTYASZÁM pl. „F 1234123412341234”

Hitelkártya felfüggesztésének törlése (kártya újraaktiválása):

A KÁRTYASZÁM pl. „A 1234123412341234”

 

THM: 39,3-47,3%

Az itt közzétett THM 375 000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális – nem kedvezményes – díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget), illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé. Az egyedi THM mértéke az Ön jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye.
A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.
A hitelkártya éves kártyadíja 0 Ft. Amennyiben a hitelkártya aktiválástól, illetve a hitelkártya aktiválás évfordulójától számított harmadik teljes naptári hónap utolsó napján a rendelkezésére álló hitelkeretének kihasználtsága (minden, a hitelszámlán lekönyvelt tranzakció, beterhelt kamatok, díjak, egyéb költségek) eléri a 70%-ot, az éves díj továbbra is 0 Ft. Ellenkező esetben a következő hónap végéig a teljes éves díj beterhelésre kerül.
A Tesco Pénzügyi Partner a Budapest Bank Zrt. pénzügyi közvetítője (függő ügynöke). Pénzügyi szolgáltató a Budapest Bank Zrt. Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat feltételei alapján nyújtja! A Tesco Vásárlókártya kondíciónak részletes leírását a mindenkori hatályban lévő Hitelkártya Hirdetmény tartalmazza. A Budapest Bank önként csatlakozott és alávetette magát a lakossági hitelfelvevőkkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódex rendelkezéseinek, amely megtekinthető honlapunkon (www.budapestbank.hu).