Tesco Clubcard

Clubcard › Hírek

Pontgyűjtési időszak vége, utalványok postázása

Utalványra váltható pontjait leemeltük a számlájáról. 2017. március 20. és 2017. április 2. között postázzuk Önnek Clubcard utalványait.

Rendszerhiba

2016. augusztus 15-én rendszerhiba miatt azon a napon hibásan felírt Clubcard pontok visszavonásra kerülnek minden vásárlónktól. A normál pontok, amik a vásárlás után 200 forintonként jártak volna, természetesen nem vesznek el. Az esetleges kellemetlenség miatt szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

Ajándék Clubcard kuponok a kasszánál

Clubcard kártya tulajdonosaink alkalmanként, a fizetést követően ajándék kasszakupont kaphatnak a pénztárnál, amely célzott, személyre szabott ajánlatot tartalmaz. Az ajánlatban szereplő kedvezmény a következő vásárlás alkalmával, a kasszakuponon szereplő érvényességi időn belül az ott megjelölt feltételek szerint, Clubcard kártyával érvényesíthető.

A kupon a Tesco áruházakban használható fel, és amennyiben a kuponon e-kupon kód is szerepel, akkor az azzal érvényesíthető kedvezmény a bevasarlas.tesco.hu oldalon is beváltható az ott meghatározott feltételek szerint. A kedvezmény csak Clubcard kártyával érvényesíthető. A kedvezmény kizárólag a kuponon feltüntetett termék(ek)re váltható be, annak értéke a vásárlás végösszegéből kerül levonásra. Hamis kuponokat nem fogadunk el.

Tesco vásárlókártya

Gyűjtsön még több Clubcard pontot Tesco Vásárlókártyával!
Részletek >