Tesco Clubcard

Clubcard › Hírek

Az aktuális pontgyűjtés 2016. október 23-ig tart

A jelenlegi pontösszesítők kézbesítése folyamatban van. Amennyiben kérdése lenne ezzel kapcsolatban, hívja a 06/80-222-333-as ingyenes zöldszámot, és ott válassza a 4-5-6 vagy 7-es gombot, operátor kollégáink állnak szíves rendelkezésére.

Rendszerhiba

2016. augusztus 15-én rendszerhiba miatt azon a napon hibásan felírt Clubcard pontok visszavonásra kerülnek minden vásárlónktól. A normál pontok, ami a vásárlás után 200 forintonként járt volna, természetesen nem vesznek el. Az esetleges kellenetlenség miatt szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

Ajándék Clubcard kuponok a kasszánál

Clubcard kártya tulajdonosaink alkalmanként, a fizetést követően ajándék kasszakupont kaphatnak a pénztárnál, amely célzott, személyre szabott ajánlatot tartalmaz. Az ajánlatban szereplő kedvezmény a következő vásárlás alkalmával, a kasszakuponon szereplő érvényességi időn belül az ott megjelölt feltételek szerint, Clubcard kártyával érvényesíthető.

A kupon a Tesco áruházakban használható fel, és amennyiben a kuponon e-kupon kód is szerepel, akkor az azzal érvényesíthető kedvezmény a bevasarlas.tesco.hu oldalon is beváltható az ott meghatározott feltételek szerint. A kedvezmény csak Clubcard kártyával érvényesíthető. A kedvezmény kizárólag a kuponon feltüntetett termék(ek)re váltható be, annak értéke a vásárlás végösszegéből kerül levonásra. Hamis kuponokat nem fogadunk el.

Tesco vásárlókártya

Gyűjtsön még több Clubcard pontot Tesco Vásárlókártyával!
Részletek >