Tesco

BlindBar - Élmény a Sötétben

BlindBar - Élmény a Sötétben

Élje át az élményt, amikor egy érzékszervét nem használhatja! Az egyedi élményeket keresőknek BlindBar a legjobb választás.

A program során korom sötét lesz, nem fog beszűrődni semmi fény, a felszolgálók éjjellátó készülékkel figyelnek a vendégekre és készen állnak a rendelések felvételére. A többi érzékszerve felerősödése mellett kipróbálhatja milyen lehet elfogyasztani egy ételt, vagy meginni egy korsó sört teljes sötétségben, úgy, hogy csak a többi érzékszervére hagyatkozhat. Beszélgethet az Ön mellett ülőkkel úgy, hogy semmi másra nem figyel, csak rájuk és hangjukra. Itt aztán igazán megtanulhatjuk az összpontosítást és olyan érzéseket is megtapasztalhatunk hétköznapi dolgokkal kapcsolatban melyekre nem is gondoltunk mind ezidáig.

Az „élmény a sötétben” 1 fő részvételét tartalmazza. Éjjellátóval figyelnek a vendégekre és segítenek mindenben! A résztvevő kap egy pohár sört, üdítőt, vagy egy finom pohár bort a program alatt. Az élményről éjjellátóval készített kamerafelvételt megkapja a résztvevő ajándékba.
1 790 Ft
Ingyenes házhozszállítás! Házhozszállítási idő: 0 hét | Ajánlat érvényessége: 2015.06.10-2016.12.31
Ajánlat képe