Tesco

Playstation 3 vagy XBox 360 Konzol játéklehetőség saját moziteremben 1 óra

Playstation 3 vagy XBox 360 Konzol játéklehetőség saját moziteremben 1 óra

Saját Moziterem? IGEN! Most családjával, barátaival birtokukba vehetnek egy igazi mozitermet ahol a kedvenc konzol játékukkal játszhatnak.

Képtelen megelégedni a 120 centis LED-tévé méretével, amikor áthívja a barátokat? Akad legalább egy–két olyan kedvenc új játéka, amelyet szeretne kipróbálni egy mozi termében, kényelmes fotelben ülve? Ha mindkét kérdésre igen a válasz, akkor ez a tökéletes élmény Ön számára. Mert az hagyján, hogy bevihet saját, eredeti Playstation vagy XBOX játékot, sőt, akár a saját laptopjáról is játszhat, de mindezt akár huszad magával is átélheti. Irány a saját Moziterem! A kupon beváltható: Lurdy Ház, Cím:Budapest, 1097 Könyves Kálmán krt. 12-14

A bérlés 1 órás időtartamra szól maximum 20 főnek. Mindkét fajta konzolhoz van 2-2 db joystick, amennyiben többen szeretnének játszani, érdemes saját kontrollerekkel érkezni (pl: FIFA játék esetén, egyszerre 6-7 ember is tud játszani.) A szolgáltató a helyszín és a konzol biztosítását vállalja, a kiválasztott játékkal (eredeti formában) minden esetben a részvevőnek kell rendelkeznie!

A bérlés 1 órás időtartamra szól maximum 20 főnek.
9 990 Ft
Ingyenes házhozszállítás! Házhozszállítási idő: 0 hét | Ajánlat érvényessége: 2015.06.10-2016.12.31
Ajánlat képe