Tesco

Versenyautó vezetés és élményautózás 9+1 kör

Versenyautó vezetés és élményautózás 9+1 kör

Versenyautó vezetés és élményautózás választható autókkala Kakucsringen 9+1 kör

Három extra járgány közül válogathat a szerencsés sofőr egy kis versenyautó vezetéshez a KakucsRing-en. Egy egyedi Porsche 996 RS, egy Ford Mustang Roush illetve egy BMW M3-as közül válogathat a szerencsés sofőr.

Két Német pálya versenyautó és egy Amerikai izomautó várja, hogy egy picit megtornáztassák őket a versenypályán. Ezek a járgányok méltán szereztek hírnevet maguknak. Az új pilótajelölt letesztelheti magát az egyik gép kormánya mögött, csak választania kell, hogy egy vérbeli izomautó vagy egy precíz német pályaautó kormánya mögé óhajt beülni. Nincs forgalom, nincsenek lámpák sem hétköznapi dugók csak az adrenalin és jó pár száz lóerő. Ráadásként a program végén helyet cserélve a szakemberrel, megtapasztalhatja, hogy milyen az amikor egy profi ül a kormány mögött. Ahol mi már nyomnánk a féket sofőrünk még még mindig a gázpedálon áll.

Az autózásról készült belsőkamerás videofelvételt illetve a maszkot megkapja ajándékba a résztvevő. A külső és belső kamerás felvételekből igényelhető vágott, zenei alátéttel elkészített verzió is a helyszínen, térítés ellenében. Az autók vezetésének kritériuma egyedül a B kategóriás jogosítvány megléte.
39 990 Ft
Ingyenes házhozszállítás! Házhozszállítási idő: 0 hét | Ajánlat érvényessége: 2015.06.10-2016.12.31
Ajánlat képe