Tesco

BMW E34 Rally versenyautó vezetés 7 kör

BMW E34 Rally versenyautó vezetés 7 kör

BMW E34 Rally versenyautó vezetés a dömsödi autoCross pályán, 7 kör

Igazi Rallly élmény vár arra aki ezt a programot választja egy kis lóerővadászatra. A BMW és a pálya várja a tömény adrenalinra éhes pilótajelölteket!

Nem egy hétköznapi sétakocsikázás az ami a résztvevőre vár ebben a BMW rally versenyautóban. A kormány mögül élheti át, hogy milyen egy profi rallyautóval egy olyan pályán ahol bajnokságokat szoktak rendezni. Az autó arra lett építve, hogy a terepen hatalmas mosollyal és adrenalinszinttel ajándékozza meg újdonsült pilótáját. Természetesen ha úgy kívánja a vendég, egy profi versenyző ül a jobb egybe és tanácsaival segítheti, hogy minden körben egyre jobb és jobb időt fusson az autóval. Viszont ha szeret egyedül vezetni akkor csak a célegyenesben várják majd, ahol megoszthatja élményeit a szakemberekkel és persze vendégeivel.

Az versenyautó vezetés kb. 40 perces melyhez a szükséges kiegészítőket (bukósisak, maszk) biztosítja partnerünk, viszont fontos, hogy (sárra/porra nem érzékeny) zárt ruhában és cipőben érkezzen! Öltözködési, illetve tisztálkodási lehetőség biztosítva van a helyszínen.
19 990 Ft
Ingyenes házhozszállítás! Házhozszállítási idő: 0 hét | Ajánlat érvényessége: 2015.06.10-2016.12.31
Ajánlat képe