Tesco

BMW E46 AC Schnitzer Drift vezetés, 10 perc

BMW E46 AC Schnitzer Drift vezetés, 10 perc

BMW E46 AC Schnitzer Drift Versenyautó Vezetés Budapesten 10 perc.


Akár magát szeretné meglepni vagy ajándékba szánná ezt az egyedi, lóerőkben gazdag programot, az biztos, hogy aki ennek a drift versenyautónak a kormánya mögé ül, sohasem fogja elfelejteni az élményt.

Sok mindent el lehetne mesélni a versenyautóról illetve a pályáról, de azt az érzést mikor a gázon állva azt tapasztaljuk, hogy a 260 lóerő elemi erővel passzíroz minket az ülésbe és az adrenalintól szinte csak az előttünk lévő kormányt látjuk, nem igazán lehet szavakba önteni. Természetesen a jobb egyből egy profi drift pilóta segíti a résztvevőt tanácsaival, így maximális biztonságban érezheti magát, mondhatni 100%-ig irányított adrenailnban lehet része. A kézifék használata itt nem csak parkolás közben nyer értelmet. Driftre Fel!

Az élmény 1 fő drift versenyautó vezetését tartalmazza. A programhoz biztosítják a szükséges bukósisakot. Esős, fagyos időjárás esetén a programot elnapolják, a résztvevők biztonsága érdekében. Az autót minimum B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező személy vezetheti.
13 990 Ft
Ingyenes házhozszállítás! Házhozszállítási idő: 0 hét | Ajánlat érvényessége: 2015.06.10-2016.12.31
Ajánlat képe