Tesco

Szabaduló szoba élménycsomag, 3 szabaduló szoba.

Szabaduló szoba élménycsomag, 3 szabaduló szoba.

Az ország legjobbjai közül most három szabadulószobát is kipróbálhat a csapat. Sherlock (Rejtvény a Baker Street-en), Houdini Vérfagyasztó Szeánsza, Sötétkamra - Menekülés Egy Perverz Fotós lakásából

Sherlock: Dr. Watson izgatottan siet a Baker Street-i szabad csapat tagjaihoz az egyik sötét sikátorban. Egy levelet ad át nekik, miközben közli, Holmes bajban van.. Sötétkamra: .... A lépcsőházba érve már elkezdődik a nyomozás! Miután megtaláljátok a lakást, először is be kell jutnotok a zárt ajtón! Ha sikerül betörni, meg kell találnotok a kompromittáló DVD-t Christine-ről. De állj, baj van... - Észreveszitek, hogy a bejárati ajtó, ahol bejöttetek nem nyílik... másik utat kell keresnetek.. - az idő pedig fogy! Houdini Szeánsza: Hogy kiderítsétek, Houdini Szeánsza vajon átverés e, vagy valóság, hogy a mágus szelleme valóban ott rejtőzik e a falak között... gyertek és derítsétek ki a titkokat!

Az élménycsomag 3X1 órás, felejthetetlen élményét tartalmazza 4 főnek, melyben 3 féle szabadulószobát próbálhatnak ki a kalandorok.
32 490 Ft
Ingyenes házhozszállítás! Házhozszállítási idő: 0 hét | Ajánlat érvényessége: 2015.06.10-2016.12.31
Ajánlat képe