Tesco

Boeing 737 és Airbus A320 repülőgép szimulátor vezetés 1-1 óra 1+6 fő részére

Boeing 737 és Airbus A320 repülőgép szimulátor vezetés 1-1 óra 1+6 fő részére

A nem mindennapi élmény során megtapasztalhatjuk, hogy milyen két legendás utasszállító pilótájának lenni.

A Boeing 737 és Airbus A320 egy-egy olyan egyedi gép melynek cockpit-jébe nem minden nap juthat be az ember - Most ezzel az élménnyel viszont mindkettőbe egyszerre is bekukkanthatunk egy rövid időre!

A program elején egy-két problémamentes leszállást hajtunk végre mindkét vasmadárral, hogy átvegyük a Boeing és Airbus alap rendszereit. Majd kipróbáljuk, hogy hogyan viselkednek extrém körülmények között. Végrehajtunk 90 fokos bedöntéseket, megpróbálkozunk egy-két orsóval, és átélhetik a vendégek, hogy hogyan viselkednek a több 10 tonnás utasszállítók, átesés közben. Azaz addig koptatjuk a sebességet, míg elfogy a felhajtóerő a szárnyak alól. A vendégek megtapasztalhatják, hogy milyen rendszerek segítenek az ilyen nem mindennapi manőverek közben. Végül kipróbáljuk az automatikus leszállító rendszert. A programhoz repülős tapasztalat nem szükséges, kollégáink mindenben segíteni, miközben végig vendégek kezében marad az irányítás.

Mindkét szimulátor esetében az újdonsült pilóta mellett még 6 fő utazhat a géppel. A programhoz repülős tapasztalat nem szükséges.
29 990 Ft
Ingyenes házhozszállítás! Házhozszállítási idő: 0 hét | Ajánlat érvényessége: 2015.06.10-2016.12.31
Ajánlat képe