Tesco

Boeing 737 repülőgép szimulátor vezetés 1 óra 1+6 fő részére

Boeing 737 repülőgép szimulátor vezetés 1 óra 1+6 fő részére

Próbálja ki ezt az élethű Boeing 737-es repülőgép szimulátort melyen még az igazi pilóták is gyakorolnak. Legyen a Gép Pilótája egy órára!

Az élmény során feszegetjük, egy Boeing 737 utasszállító repülőgép határait. A program elején egy-két problémamentes leszállást hajtunk végre, hogy átvegyük a Boeing alap rendszereit. Majd kipróbáljuk, hogy hogyan viselkedik extrém körülmények között. Végrehajtunk 90 fokos bedöntéseket, megpróbálkozunk egy-két orsóval, és átélhetik a vendégek, hogy hogyan viselkedik egy 50 tonnás utasszállító, átesés közben. Azaz addig koptatjuk a sebességet, míg elfogy a felhajtóerő a szárnyak alól. A vendégek megtapasztalhatják, hogy milyen rendszerek segítenek az ilyen nem mindennapi manőverek közben. Végül kipróbáljuk az automatikus leszállító rendszert.

Az Boeing élményrepülés 1 órás és az újdonsült pilótán kívül még 6 fő utazhat a repülő utasterében. A programhoz repülős tapasztalat nem szükséges, kollégáink mindenben segíteni, miközben végig vendégek kezében marad az irányítás.
14 990 Ft
Ingyenes házhozszállítás! Házhozszállítási idő: 0 hét | Ajánlat érvényessége: 2015.06.10-2016.12.31
Ajánlat képe