Tesco

BubiFoci 2+1 óra ajándék, terembérléssel 8 fő

BubiFoci 2+1 óra ajándék, terembérléssel 8 fő

Egy baráti összejövetelre akar remek kikapcsolódást? Netán egy céges csapatépítő tréning számára szeretne remek programot találni? A bubifoci az egyik legújabb, csapatépítő program amin garantált a jó hangulat és a kikapcsolódás.

Egy baráti összejövetelre akar remek kikapcsolódást? Netán egy céges csapatépítő tréning számára szeretne remek programot találni? Felejthetetlen pillanatokkal szeretne gazdagodni, amire mindig szívesen fog visszaemlékezni? Akkor irány buborékfocizni! Ezt a különleges játékot még nem sokan ismerik, viszont akik igen, azok imádják! A csapat tagjai egy felfújható buborékba bújnak amiből csak a lábuk lóg ki...és már indulhat is a csapatos móka! Nézőként és játékosként egyaránt hangos kacagásokkal kísért szórakozást ígér a buborékfoci, és garantáltan sokáig fogják még emlegetni az így eltöltött időt.

Egyszerre 8-an, azaz kétszer 4 fős csapatok formájában űzhetik a játékot, de tetszés szerint cserélgethetik egymást az egy óra során. Fellökni az ellenfelet egyébként nem csak hogy szabad, hanem egyenesen ajánlott, hiszen ez egy tökéletesen elfogadott módja annak, hogy a kapuhoz közelebb lehessen kerülni. Ha valaki elesik, megvédi a buborék és egyúttal mókásan odébb pattog. Az ár a helyszínbérlés díját is tartalmazza.
64 990 Ft
Ingyenes házhozszállítás! Házhozszállítási idő: 0 hét | Ajánlat érvényessége: 2015.06.10-2016.12.31
Ajánlat képe