Tesco

Balatoni standard vitorlás élménycsomag

Balatoni standard vitorlás élménycsomag

Ezzel az egyedülálló élménnyel most a 4 fős csapat egy vitorlást kap fél napra és mellé egy kapitányt is aki minden óhajukat követi. Ha óhajtják akkor a vitorlázás rejtelmeibe is bevezetheti a résztvevőket a kapitány, de ha csak a kellemes ringatózásnak és csodálatos panorámának szeretnék átadni magukat, az sem akadály.

A tapasztalt kapitány akit a hajó mellé kap a társaság örömmel hajózik arra amerre csak a vendégek kívánják. Siófoktól akár Balatonfüredig is elvitorlázhat a legénység, vagy bármerre ami a hajózás idejébe belefér. A Balatont felfedezni egy vitorlással nem mindennapi élmény, ráadásul akkor és ott állnak meg a vendégek amikor és ahol szeretnének. Igazán kellemes program lehet egy nyaralással egybekötve vagy akár egy önálló nyári programként. Az élmény 4 fő 4 órás (félnapos) vitorlázását tartalmazza.

A programot hajózási szezonban lehet igénybe venni, azaz áprilistól októberig az időjárás függvényében. A program megvalósulásának feltétele, a vitorlázásra alkalmas időjárás illetve a túrák időtartamát az aktuális szél iránya és sebessége is befolyásolhatja.
39 990 Ft
Ingyenes házhozszállítás! Házhozszállítási idő: 0 hét | Ajánlat érvényessége: 2015.06.10-2016.12.31
Ajánlat képe