Tesco

Balatoni élménycsomag vitorlázással és motorcsónakozással

Balatoni élménycsomag vitorlázással és motorcsónakozással

Ez a kombinált hajójegy 4 fő igazi nyári kikapcsolódását tartalmazza, mellyel egy órát séta hajózhatnak a Balatonon saját kapitányukkal amerre csak szeretnének, illetve egy 20 perces extrém motorcsónak túrára is benevezhetnek.

A Balaton szerelmesei ezzel a csomagajánlattal csillapíthatják a hajózás iránti éhségüket. A balatoni élménycsomag egy 4 fős család vagy baráti társaság részére tartalmaz 1 órás sétahajózást melyhez természetesen egy kapitányt is kapnak a Balaton meghódítására indulók, illetve egy 20 perces extrém motorcsónaktúra is a csomag része. A vitorlázást hajózási szezonban lehet igénybe venni, azaz áprilistól októberig az időjárás függvényében. A programcsomag ideális élmény egy balatoni nyaralás mellé vagy akár ajándékként születésnapra, nászajándékba vagy egy kiemelt alkalomra.

A vitorlás a Siófoki kikötőből indul, amennyiben más helyszín lenne szimpatikus a vendégek számára partnerünkkel egyeztethetnek a kapcsolatfelvételkor. A program megvalósulásának feltétele, a vitorlázásra alkalmas időjárás illetve a túrák időtartamát az aktuális szél iránya és sebessége is befolyásolhatja. A vitorlázást hajózási szezonban lehet igénybe venni, azaz áprilistól októberig az időjárás függvényében.
19 990 Ft
Ingyenes házhozszállítás! Házhozszállítási idő: 0 hét | Ajánlat érvényessége: 2015.06.10-2016.12.31
Ajánlat képe