Állások a környékemen
Vérbeli kereskedő vagy tele ambícióval?

Tanuld meg a szakmát az ország legnagyobb retailer-étől!
Frissdiplomás Programunkban való részvételed alatt megtanítjuk neked a kereskedelem minden szegletét. Tesszük mindezt azért, mert azt reméljük, néhány éven belül akár már egy osztály vagy áruáz vezetőjeként számíthatunk Rád. 2016-os Frissdiplomás programunkba több munkatársat keresünk Áruházi területre és a Logisztikai központunkba.
A világon mindenhol vannak beszállítóink, de vezetőinket mi neveljük ki. A Tesco Frissdiplomás Programja nem csak egy munka; mindez arról is szól, hogy megadjuk számodra az alapokat, amelyekre egy sikeres karriert építhetsz magadnak. Ezért élvezik frissdiplomásaink vezetőik nagymértékű támogatását és bátorítását. Hiszen ők is jártak már hasonló cipőben: vezetőink egy része korábban szintén részt vett a Tesco valamely frissdiplomás programjában.
Amiért szeretni fogod a frissdiplomás programot:

A különböző vezetői és üzleti megbeszélésektől kezdve, egészen a vásárlókkal való közvetlen kapcsolatig, a rád váró tevékenységek sokrétűsége garantálja, hogy nem lesz két egyforma napod.

Kihívásokkal teli fejlődési programon veszel részt, tiszta karriercélokkal, melyekben végig támogatunk és melynek során Te is folyamatosan visszajelzést kapsz a fejlődésről.

Lehetőséged lesz teljes körű képet kapni, megismerni egy több ezer négyzetméteres hipermaret áruház müködését az elejétől a végéig.

A program teljes ideje alatt egy, a felső vezetésből kikerülő dedikált mentor fogja segíteni a fejlődésed, hogy a legtöbbet tudd kihozni magadból.

Lehetőséged lesz megismerkedni és együtt dolgozni a Közép-európai Tesco áruházak Frissdiplomás gyakornokaival.

Fejlesztheted vezetői készségeidet.

Ha keményen dolgozol, Ha a program során megragadtál minden lehetőséget a különböző területek és kollégák megismerésére, akkor a program végére már lesz egy pontos képed arról, hogy melyik osztályon, és nagyjából milyen munkakörben éreznéd a legjobban magad. Ha frissdiplomásként keményen dolgoztál és jól teljesítettél,, mi minden tőlünk telhetőt megteszünk majd, hogy hozzásegítsünk a vágyott pozicióhoz. Nagyon fontos hangsúlyoznunk, hogy frissdiplomásnak lenni nem ígéret, hanem lehetőség: pontosan annyit profitálsz a programból, amennyi energiát te magad befektettél. az eredmények sem maradnak el.

A frissdiplomás Program ideje alatt a piaci viszonyoknak megfelelő bért kapsz.
Áruházi területeken és a disztribúcióban a frissdiplomás bér brutto 280 000 Ft/hó.

Törekszünk arra, hogy a bér mellett a lehető legszélesebb körben alkalmazható juttatási elemeket kínáljunk munkatársainknak.

A 3 hónapos próbaidő végén munkatársaink nettó 12.000 Ft értékben választhatnak caferéria csomagot és jogosítványt szereznek a 10%-os dolgozói kedvezményre is.

Munkavégzés helye: az ország egyik Tesco hipermarket áruháza.

A Frissdiplomás program időtartama 12 hónap, ami 2016. szeptemberétől indul.

Hogyan jelentkezz: Jelentkezést csak az itt kitöltött regisztrációval fogadunk el.
Jelentkezési határidő: május 1. vasárnap

A kiválasztási folyamat:

Valamennyi programra való jelentkezés első lépése az online jelentkezés és az önéletrajzod elküldése.
Amennyiben önéletrajzod megfelel a pályázati feltételeknek az alábbi kiválasztási lépések várnak rád:

Online angol nyelvi teszt

Telefonos interjú

Személyes interjú

Pszichometriai tesztek

AC (Assesment Center)

Néhány hasznos tipp:

Végezz egy kis kutatást a Tescóról és az érdeklődési területedről, de az sem árt, ha utána olvasol a konkurenciának (és úgy általában a kiskereskedelemnek is).

Mutasd meg nekünk a vásárlók és a kiskereskedelem iránti elkötelezettséged!

Olvass utána vezetési irányelveknek, és idézd fel olyan élményeidet a tanulmányaid, az életed vagy esetleg korábbi munkád során, ahol ezeknek az irányelveknek megfelelően cselekedtél.

Sok szerencsét! Reméljük, csatlakozol csapatunkhoz!