Zúzapörkölt olívabogyóval

  • 4 személyre
  • 120 perc
  • 800 kalória
  • Betti
Megosztás

A hagymát dinszteljük meg, kevés zsíron.
Rakjuk rá a kockára vágott paprikát és paradicsomot.
Pároljuk meg, és szórjuk meg pirospaprikával.
Öntsük fel kevés vízzel, és forraljuk vissza.
Rakjuk bele a kockára vágott zúzát, és fedő alatt pároljuk meg.
Közben fűszerezzük, és mielőtt elkészülne, főzzük bele az olívabogyót.
Galuskával, vagy tarhonyával tálaljuk.


Hozzávalók
  • kg zúza
  • 10 dkg zsír
  • fej hagyma
  • db paprika
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • 25 dkg olívabogyó
  • ek pirospaprika
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • gerezd áttört fokhagyma
Vegye meg a hozzávalókat