Zöldséges rizses hús

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 577 kalória
  • lkarcsi
Megosztás

A pulykacombot kicsontozom, majd felkockázom.
Az apró kockára vágott vöröshagymát és fokhagymát az olajon megdinsztelem, majd rádobom a húst, és fehéredésig pirítom.
A zöldségeket felaprítom, hozzáadom a húshoz, beleöntöm a rizst.
Megszórom a fűszerekkel, az apróra vágott petrezselyemzölddel és felöntöm 3 bögre vízzel.
Fedő alatt, a rizs puhulásáig főzöm.
Savanyúságot kínálok mellé.


Hozzávalók
  • 80 dkg pulykacomb
  • fej vöröshagyma
  • gerezd fokhagyma  
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • szál sárgarépa
  • db zellergumó
  • 50 dkg gomba
  • szál fehérrépa
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • db kápia paprika
  • tk pirospaprika
  • tk petrezselyemzöld
  • 1.5 bögre rizs
  • ízlés szerint Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • ízlés szerint Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
Vegye meg a hozzávalókat