Zöldséges-mustáros sertésragu

  • 3 személyre
  • 60 perc
  • 322 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és a sertéscombbal együtt, vékony csíkokra vágjuk.
A vörös- és lilahagymát fél karikákra szeleteljük.
A csíkokra vágott sertéscombot sózzuk, borsozzuk, megszórjuk cayenne-i borssal és grill fűszerrel.
Ráöntjük az olívaolajat és a hűtőbe tesszük, egy órára.

Elkészítés:
A zöldségeket serpenyőben, vagy wokban, nagy lángon, pár csepp olajon átpirítjuk, majd kiszedjük és félretesszük.
A serpenyőben megsütjük a csíkokra vágott sertéshúst.
Fűszerezzük borssal, grill fűszerrel és megsózzuk egy kicsit.
Hozzáadjuk a mustárt, pár percig pirítjuk, majd beletesszük a zöldségeket.
Négy-öt percig együtt pároljuk és ízesítjük ha szükséges.
Köretnek, rizst adhatunk mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
  • 40 dkg sertéscomb
  • db paprika
  • db hegyes zöldpaprika
  • db kápia paprika
  • fej vöröshagyma
  • fej lilahagyma
  • szál újhagyma
  • mk fűszerkeverék  
  • mk Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • kevés cayenne-i bors
  • tk Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
  • ízlés szerint Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • cl Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
Vegye meg a hozzávalókat