Zöldséges-mustáros sertésragu

  • 3 személyre
  • 60 perc
  • 326 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és a sertéscombbal együtt, vékony csíkokra vágjuk.
A vörös- és lilahagymát fél karikákra szeleteljük.
A csíkokra vágott sertéscombot sózzuk, borsozzuk, megszórjuk cayenne-i borssal és grill fűszerrel.
Ráöntjük az olívaolajat és a hűtőbe tesszük, egy órára.

Elkészítés:
A zöldségeket serpenyőben, vagy wokban, nagy lángon, pár csepp olajon átpirítjuk, majd kiszedjük és félretesszük.
A serpenyőben megsütjük a csíkokra vágott sertéshúst.
Fűszerezzük borssal, grill fűszerrel és megsózzuk egy kicsit.
Hozzáadjuk a mustárt, pár percig pirítjuk, majd beletesszük a zöldségeket.
Négy-öt percig együtt pároljuk és ízesítjük ha szükséges.
Köretnek, rizst adhatunk mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat