Zöldséges halragu

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 594 kalória
  • Hajnalom
Megosztás

A halat kockára vágjuk és sóval megszórjuk.
A vajat felmelegítjük és belerakjuk a hagymát.
Megpirítjuk, majd rárakjuk a zöldségeket.
Fűszerezzük és alaposan összepirítjuk.
Ha félig megpuhultak, rárakjuk a halat és addig pirítjuk, ameddig a hal ki nem fehéredik.
Megszórjuk liszttel és felengedjük húslevessel.
Kiforraljuk és tejszínnel elkeverjük.
Tésztával, vagy rizzsel tálaljuk.


Hozzávalók
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • kanál átszitált liszt
  • 20 dkg zöldségkeverék
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • csipet kakukkfű
  • 10 dkg vaj  
  • dl tejszín
  • kanál citromlé
  • 80 dkg halfile
Vegye meg a hozzávalókat