Zöldséges hallevesem

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 440 kalória
  • Zab Erika
Megosztás

Az apróra vágott hagymát 2 kanál vajban üvegesre pároljuk, a liszttel megszórjuk, majd vízzel felengedjük.
Hozzáadjuk a megtisztított, feldarabolt zöldséget, ízlés szerint sózzuk, cukrozzuk.
A halat kevés ételízesítős vízben megfőzzük.
Amikor a hal megfőtt, villával összetörjük, összekeverjük a tojással, a vajjal, a darált dióval, a fűszerekkel és annyi maceszdarával, hogy sűrű masszát kapjunk.
A zöldséges levet forrásig hevítjük, majd beletesszük a masszából készült gombócokat.
Kb. 15 percig főzzük, ezúttal kisebb tűzön.
Tejszínnel dúsítjuk a levest, majd tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat