Zöldséges halfalatok

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 343 kalória
  • siklitimi
Megosztás

A sárgarépát megtisztítjuk, és egyformára karikázzuk.
A halat kockákra vágjuk, kicsit besózzuk, és borsozzuk, majd állni hagyjuk, míg a hagymát megtisztítjuk és apró kockákra vagdaljuk.
Az olajat felmelegítjük, beleszórjuk a hagymát, és kevés sóval megszórva pároljuk, pár percet, fedő alatt.
Lesütjük, majd mehet rá a fűszeres hal.
Óvatosan, fakanállal forgatva kérget sütünk rá, majd pár perc elteltével, a hagymával együtt, egy tányérra kiszedjük.
A lábosba beletesszük a brokkolirózsát és a répakarikákat.
Megszórjuk ételízesítővel, öntünk alá egy fél decinyi vizet, és lefedve, roppanósra pároljuk.
Fedő nélkül elfőzzük alóla a nedvességet, majd a hagymát és halfalatokat visszatesszük az edénybe.
Összeforgatjuk a zöldségekkel, és aztán ráöntjük a főzőtejszínt.
Forraljuk 2-3 percig, míg kicsit besűrűsödik a mártás, aztán megszórjuk a vágott petrezselyemzölddel, és elzárjuk alatta a gázt.
Készen van. Én most, penne tésztával tálaltam.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat