Zöldsaláta muzsdéllyal, paradicsommal

  • 4 személyre
  • 20 perc
  • 116 kalória
  • Hajdu István
Megosztás

Zúzott fokhagymából, 1 dl szódavízből, vagy ásványvízből, 1 kanál extra szűz olívaolajból, 1 mokkáskanál őrölt paprikából muzsdélyt készítek.
Éjszakára, a hűtőbe teszem.
A salátamixre öntöm (én magam kevertem, de javaslom a toszkán salátamixet, ami előhűtve kapható), meglocsolom kevés tárkonyecettel, snidlinget vágok rá és rárakom a koktélparadicsomokat.
Kevés olívaolajjal, ismét megöntözöm.
Csak frissen keverhető saláta!
A salátalevelek, gyorsan megfonnyadnak, ha az öntet rajtamarad!


Hozzávalók
  • csomag saláta
  • gerezd fokhagyma  
  • dl szódavíz
  • ek Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
  • mk pirospaprika
  • 10 dkg Tesco Finest Sunstream koktélparadicsom
  • ek tárkonyecet
  • csokor snidling
Vegye meg a hozzávalókat