Zöldfűszeres sült csirke rizibizivel

  • 6 személyre
  • 100 perc
  • 307 kalória
  • margo58
Megosztás

A csirkét megmossuk, és feldaraboljuk. (Ha a csirkehúst húsleves alaplében előfőzzük, kevesebb ideig kell sütni, illetve ízletesebb lesz a sült!)
Egy hőálló tál alját megszórjuk ételízesítővel, majd belehelyezzük a csirkehúsokat.
Sóval, borssal, ételízesítővel, kakukkfűvel, rozmaringgal, petrezselyemmel megszórjuk.
Kevés olajjal meglocsoljuk, majd egy kevés vízzel (vagy húsleves alaplével) felöntjük.
Előmelegített sütőben, pirosra sütjük, időközönként az alatta lévő lével meglocsolgatva.
Melegen, rizibizivel tálaljuk. Tálalás előtt, megszórhatjuk szárított zöldfűszerekkel.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat