Zöldfűszeres-fehérboros spaghetti, parmezánnal

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 747 kalória
Megosztás

Egy serpenyőt forrósítsunk fel és öntsük bele a fehérbort. Pár másodperc múlva az alkohol elpárolog belőle, ilyenkor keverjük hozzá a jéghideg kockázott vajat és a pestót. Ezután mehet bele a tészta és frissen vágott sok-sok zöldfűszer. A végén forgácsolunk rá parmezánt szeletelünk rá egy kevés epret és olíva olajjal meglocsoljuk.


Hozzávalók
  • 500 g spagetti
  • dl fehérbor  
  • 100 g vaj
  • ek Tesco Finest genovai zöld pesto bazsalikommal és extra szűz olívaolajjal
  • levél medvehagyma
  • ág petrezselyem
  • db eper
  • db parmezán
  • ízlés szerint Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • ízlés szerint Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • ízlés szerint Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
Vegye meg a hozzávalókat