Zöldborsós csirkecomb

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 201 kalória
  • anya
Megosztás

Egy akkora edénybe (serpenyőbe) tesszük a csirkecombokat az olajjal, hogy beleférjen később a zöldborsó is.
A csirkecombokat forgatjuk a sütés közben és ha szükséges, teszünk alá pici vizet (nekem nem volt szükségem vízre). Mindkét oldaluk szépen piruljon meg, ezután fedőt teszünk rá. Továbbra is forgatjuk és figyeljük, szükséges-e vizet önteni alá.
Közben, a zöldborsót a vajon, vagy margarinon megpároljuk, fűszerezzük. A végén rászórjuk a petrezselymet.
Amikor a combok és a borsó is félig kész, összeöntjük őket. Lehetőleg a borsót öntsük a combokra.
A tetejére öntjük a tejfölt és így együtt pároljuk, még kb. 15 -20 percig (ha nagyon sűrű, kicsi vízzel hígítható). Vigyázni kell, mert a fedőt emelgeti!
Elkészítjük a rizst is, ahogy szoktuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat