Zöldborsópörkölt magyarosan

  • 2 személyre
  • 60 perc
  • 59 kalória
  • csapokata
Megosztás

Pörkölt alapot készítünk.
A vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a pirospaprikát.
Belevágjuk a meghámozott paradicsomot, paprikát.
Ezután beletesszük a zöldborsót, ízesítjük a fűszerekkel. Felöntjük kb. 2 dl vízzel.
Fedő alatt addig főzzük, amíg a borsó megpuhul (ennek az ideje függ a borsó minőségétől, illetve attól is, hogy friss, vagy fagyasztott borsót használunk e).


Hozzávalók
  • 20 dkg zöldborsó  
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • db paprika
  • fej vöröshagyma
  • tk pirospaprika
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
Vegye meg a hozzávalókat