Zöldbabos-krémsajtos csirkecombok

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 425 kalória
  • Salamon Csilla
Megosztás

A csirkecombokat megmossuk, besózzuk, megszórjuk borssal és állni hagyjuk.
A vöröshagymát szeletekre, a répát negyedekre vágjuk.
A zöldbabot és a gombát is felaprítjuk.
Egy kiolajozott tepsibe helyezzük a húst, mellé tesszük a vöröshagymát, fokhagymát.
Alufóliával lefedve, sütőben, félig puhára pároljuk.
A zöldbabot sós vízben megfőzzük, a gombát olajon megpároljuk.
A krémsajtot és a tejfölt kikeverjük, beleforgatjuk a gombát és a lecsepegtetett zöldbabot.
Ezt a szószt a csirkecombokra öntjük és fedetlenül visszatesszük a sütőbe.
Pirulásig sütjük.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat