Vörös lencsés-bulguros egytálétel

  • 2 személyre
  • 60 perc
  • 95 kalória
  • csapokata
Megosztás

Kevés olajon megdinszteljük a vöröshagymát, minden hozzávalót hozzáadunk, majd 6 dl vízzel felengedjük.
30-40 percig főzzük (amíg a bulgur megpuhul), közben kevergessük.
Ha szükséges, főzés közben adhatunk még vizet hozzá.
Tálalhatjuk tört krumplival és savanyúsággal, vagy csupán friss, finom kenyérrel.


Hozzávalók
  • 15 dkg vöröslencse
  • dkg bulgur
  • db sárgarépa
  • db fehérrépa
  • fej vöröshagyma
  • 1.5 tk őrölt kömény
  • tk bazsalikom
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
Vegye meg a hozzávalókat