Virslis tésztám

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 1348 kalória
Megosztás

A tésztát feltesszük főni. (Én orsótésztával szoktam csinálni, de ezt mindenki maga választhatja ki.)
Míg a tészta fől, a jó minőségű virslit (legfinomabb a Juhbeles füstölt virsli) közepes karikákra vágjuk, kb. 1 cm-esre.
Ezt serpenyőben pirítjuk, közepes lángon, míg nem lesz szép piroskás.
Egy nagy tejfölt kiöntünk, egy kis tálba. Hozzáadjuk a majonézt, tojást, mustárt, cukrot, 3 csipet sót és 2 csipet borsot.
A hozzávalókat jól összekeverjük, hogy a cukor is feloldódjon.
Ha kész a tészta, leszűrjük, egy tálalóedénybe öntjük, ráöntjük a szép piroskásra pirult virslit.
Ráöntjük a mártást is, majd mindezeket jól összekeverjük.
Jó étvágyat hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat