Virslipolipok reggelire

  • 1 személyre
  • 20 perc
  • 109 kalória
  • Andi80
Megosztás

A hosszabb virslit, keresztben kettévágjuk.
A vágott felénél hosszában bevágjuk úgy, hogy a másik végén, kb. 1,5-2 cm rész maradjon, ami nincs átvágva (ez lesz a fejrész).
Fordítunk rajta 90 fokot és itt is bevágjuk, hosszában. Így, már van 4 láb.
Minden lábat elvágunk, hogy meglegyen a nyolc.
Pici olajat forrósítunk és ráállítjuk a polipokat, majd pár perc alatt megsütjük.
A szemeket, kevéske majonézzel alakítjuk ki.
Friss zöldségekkel és kenyérrel kínáljuk.
Mivel a fejrész nem tud rendesen átsülni, ezért érdemes a virsliket előbb, pár perc alatt előfőzni.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat