Vajon sült fogas pirított gombával

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 582 kalória
  • Gábor
Megosztás

A gombát vékony szeletekre vágjuk, és forró serpenyőben, kevés olajon megpirítjuk.
Addig pirítjuk, míg a leve el nem párolog.
Közben fűszerezzük, ízlés szerint.
A fogast szeletekre vágjuk, és sózzuk, majd lisztbe forgatjuk.
A vajat felolvasztjuk, és megsütjük benne a halszeleteket.
A megsült halszeleteket, a pirított gombára tálaljuk.


Hozzávalók
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • marék finomra vágott zöldpetrezselyem
  • 10 dkg vaj  
  • 80 dkg halfile
  • 10 dkg átszitált liszt
  • kg gomba  
  • csipet kakukkfű
Vegye meg a hozzávalókat