Vaddisznó pörkölt vörösborral

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 629 kalória
Megosztás

Megmossuk a húst és ujjnyi szeles kockákra vágjuk. 10 percig vízben állva hagyjuk és kicsi ecetet öntünk rá, hogy fertőtlenítsük.
Egy lábosban, zsíron megdinszteljük a felvagdosott hagymát, pirospaprikát és fűszereket adunk hozza, majd beletesszük a húst is. Megkeverjük és hagyjuk kicsit sülni, majd jöhet a paradicsompüré, paprika, paradicsom bele és a bor. Ha nem elég szaftos, kis vizet is önthetünk hozzá, de mindig csak keveset.
Ha a hús megpuhult túrós csuszával tálaljuk. A tésztát megfőzzük, majd túróval összekeverjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat