Vaddisznó gulyás

  • 8 személyre
  • 90 perc
  • 518 kalória
  • Joe
Megosztás

Egy fazékban, a felolvasztott zsírban, megfonnyasztjuk a vöröshagymát, hozzáadjuk a fokhagymát és a köményt.
1-2 percig pirítjuk, majd rátesszük a kockára vágott paprikát és paradicsomot.
Pár perc párolás után, rátesszük a húst. Sózzuk, ételízesítőt adunk hozzá és hagyjuk zsírjára pirulni.
Megszórjuk a pirospaprikával, felöntjük egy kevés vízzel és lassan pároljuk.
Ha a hús félig megpuhult, beletesszük a zöldségeket és a burgonyát, majd felöntjük a kívánt mennyiségre és készre főzzük.
Csipetkét, vagy kis galuskákat főzünk bele, a végén.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat