Vadas busafilé

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 591 kalória
  • Rituci
Megosztás

Az apróra vágott vöröshagymát olajon üvegesre párolom, a zöldségeket apró reszelőn lereszelem, hozzáadom a hagymához.
Sózom, borsozom, babérlevelet teszek bele, és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje.
Habverővel elkeverem a lisztet kevés lével, egy kis pohár tejföllel, 1-2 evőkanál mustárral, esetleg cukorral, ha a répa nem elég édes.
Alaposan leturmixolom, és tejföllel dúsítom.
A halszeleteket olajban megforgatom, sózom, borsozom.
Mindkét oldalát megpirítom, és egy kevés páclével puhára párolom (egy kis vizet szoktam még hozzáönteni).
A mártást a húsra öntjük, zsemlegombóccal vagy tésztával tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat