Unokák kedvence

  • 6 személyre
  • 60 perc
  • 975 kalória
  • szandika20
Megosztás

A sertéskarajt felszeletelem, kiklopfolom, sózom, borsozom.
A kelkáposzta leveleket leforrázom.
Ráhelyezed a kelkáposztalevélre a fűszerezett sertéshúst, feltekered és 2 db fogpiszkálóval megtűzöd.
A hagymát, fokhagymát apróra vágva, kevés olajon megpárolod.
Az őrölt pirospaprikát beletesszük, belehelyezzük a húsroládokat és annyi vízzel engedjük fel, hogy ellepje a húst.
Fedő alatt, puhára pároljuk.
A körete krumplipüré.
Tálalási mód: Nagy, kerek tálaló tál közepére helyezem a burgonyát, melyet paradicsommal, répával és petrezselyemzölddel díszítek a húst pedig köré helyezem. Végül, tejföllel meglocsolom.

Jó étvágyat kívánok!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat