Tyúkhúsleves

  • 4 személyre
  • 150 perc
  • 328 kalória
  • demonn
Megosztás

A tyúkot beletesszük egy nagy fazékba, amit felöntünk vízzel.
Beletesszük a tisztított, hasábokra vágott zöldségeket.
Sóval, egész borssal, ételízesítővel fűszerezve, lassú tűzön, gyöngyözve addig főzzük, amíg a tyúk húsa megpuhul.
Tálalás előtt, a levest leszűrjük, a tyúkot feldaraboljuk, és a főtt zöldségekkel együtt, külön tálaljuk.
Levesbetétnek, kifőtt burgonyagombócot kínálunk hozzá.


Hozzávalók
  • db vöröshagyma
  • db zellergumó
  • db tyúk
  • csokor petrezselyemzöld
  • csokor zsálya
  • db karalábé
  • db zellergumó
  • db petrezselyem
  • 20 dkg gnocchi
  • db sárgarépa
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • csipet ételízesítő  
Vegye meg a hozzávalókat