Tyúk pörkölt

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 116 kalória
  • Gabriella
Megosztás

A hagymát pirítsd meg az olajon, és add hozzá a felaprított paprikát és paradicsomot.
Mikor összedinsztelődött, szórd hozzá a pirospaprikát, és rögtön forgasd bele a tyúkhúst.
Öt perc elteltével öntsd fel vízzel, majd mehet bele a só és az ételízesítő. 1.5 órán keresztül főzd fedő alatt, lassú tűzön.
Párolt rizs vagy tésztaköret a legmegfelelőbb hozzá. A hideg uborkasaláta nagyon kellemes mellé.


Hozzávalók
  • db tyúk (darabjaira szedve)
  • fej vöröshagyma
  • gerezd fokhagyma  
  • ek pirospaprika
  • fej vöröshagyma
  • db paprika
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
Vegye meg a hozzávalókat