Tüzes csirkemájas saláta

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 484 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés:
A májat borsozzuk, meghintjük majoránnával és kevés olajon átsütjük.
A zöldségeket megmossuk, felszeleteljük.
A tojásokat megfőzzük.
A petrezselymet apróra vágjuk.

Elkészítés:
A felszeletelt zöldségeket összekeverjük.
A joghurtot kikeverjük a csípős mustárral, borecettel, sóval, fehér borssal és az apróra vágott petrezselyemmel.
Tálalásnál a zöldségeket egy tálra halmozzuk, majd meglocsoljuk az öntettel.
Rátesszük a kihűlt, szeletekre vágott májat és cikkekre vágott főtt tojással díszítjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat