Tüzes csirkemájas saláta

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 353 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés:
A májat borsozzuk, meghintjük majoránnával és kevés olajon átsütjük.
A zöldségeket megmossuk, felszeleteljük.
A tojásokat megfőzzük.
A petrezselymet apróra vágjuk.

Elkészítés:
A felszeletelt zöldségeket összekeverjük.
A joghurtot kikeverjük a csípős mustárral, borecettel, sóval, fehér borssal és az apróra vágott petrezselyemmel.
Tálalásnál a zöldségeket egy tálra halmozzuk, majd meglocsoljuk az öntettel.
Rátesszük a kihűlt, szeletekre vágott májat és cikkekre vágott főtt tojással díszítjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
  • 50 dkg csirkemáj
  • db hegyes erős paprika
  • db zöldpaprika
  • fej lilahagyma
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • db kígyóuborka
  • db Tesco Finest friss tojás
  • kevés Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • csipet majoranna
  • cl Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
  • dl joghurt  
  • kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
  • kevés Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet fehérbors
  • 10 csepp fehérborecet
  • 0.5 csomag petrezselyemzöld
Vegye meg a hozzávalókat