Túrókrémes rakott piskóta

  • 6 személyre
  • 60 perc
  • 773 kalória
  • grece85
Megosztás

A tojások sárgáját keverjük ki a cukor harmadával, a vaníliás cukorral és az áttört túróval.
A tojások fehérjét verjük kemény habbá, a másik harmad cukorral.
A pudingporból, a tejből, az 1 dl baracklével és a maradék cukorral, főzzünk krémet. A tűzről levéve, óvatosan keverjük bele a tojáshabot és a túrót.
A kávéhoz tegyünk 1 dl vizet, a piskótákat mártogassuk meg benne, majd kezdődhet a rétegezés. 1 sor piskóta, 1 sor krém. A tetejére mindenféleképpen krém kerüljön.
Díszítésként rakhatunk rá tejszínt, őrölt fahéjat, vagy friss gyümölcsöt.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat