Túrógombóc, tejfölhabbal, málnával és vaníliás mangóval

  • 3 személyre
  • 60 perc
  • 1918 kalória
Megosztás

Összekeverjük a túrót, a 2 egész tojást, 30gr porcukrot, 50gr darát és az 1db citrom levét és héját pici sóval. Az egész masszát berakjuk a hűtőbe pihenni. 
A 750gr tejfölt egy minimális vízzel kikeverjük és egy nagy 1 literes szifonba öntjük, majd 2db patront ráhúzunk.
A friss málnából és egy pici cukorból mártást készítünk, majd átpasszírozzuk, hogy ne legyenek benne magok. Hagyjunk málnát a tálaláshoz is!
A mangót megpucoljuk, kockákra vágjuk. Kevés cukorral, citromlével megszórjuk és hozzáadjuk a vaníliát. 
A panko morzsát egy kevés vaníliával aranybarnára pirítom és cukrot adok hozzá. 
A masszából 3db kicsi gombócot formázok és 10 percig főzöm gyöngyöző vízben. Miután elkészült, meghempergetem a pirított pankóba.
Tálalásnál, a mélytányér aljába teszünk egy kevés málnakrémet, friss málnát és mangó tatárt.
Erre gazdagon rakunk habot, majd a tetejére rusztikusan a 3db gombócot. Az egészet bőven megporcukrozzuk. 


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat